Frosinone Juventus iddaa Tahmini ve Analizi 23.12.2023

İtalya Serie A’da 17. Hafta mücadeleleri oynanıyor, Frosinone sahasında Juventus’u ağırlıyor. Maurizio Mariani’nin yöneteceği karşılaşmanın başlama saati 14:30 olacak. Ev sahibi Frosinone galibiyeti 4.84, beraberlik 3.36, konuk Juventus galibiyeti ise 1.43 oranına sahip. Toplam gol oyununda 2.5 Alt için 1.62, 2.5 Üst için de 1.74 oranları verilmiş.

Frosinone Evinde Müthiş Performans Gösteriyor

Kendi kalitesinde bir takıma göre evinde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlara göre Avrupa’nın tüm liglerinde en değerli performanslarından biri kesinlikle Frosinone tarafından gösteriliyor. Evinde oynadığı 8 maçta tam 5 galibiyet, 2 beraberlik almış durumdalar, sadece ilk maçlarında Napoli’ye kaybetmiş durumdalar. Bu maçlarda rakip kalelere 14 gol gönderirken kalelerinde de 10 gol görmüş durumdalar. Deplasmanlarda bu kadar kötü olmasalar çok daha üst sıralarda yer almaları işten bile değilken tabi evlerinde böyle güzel performans sergilemeseler de kesinlikle küme düşme potasında yer alırlardı, nereden baktığımıza göre değişen bir konu. Bu maç öncesinde defansta C.Okoli ve R. Marchizza ile orta sahada Mazzitelli kadroda yer alamayacaklar.

Juventus’un Bileği 11 Maçtır Bükülmüyor

Serie A’nın en formda takımlarının başında Juventus geliyor. 11 maçtır kaybetmedikleri ligde 8 maçı kazandılar, 3 maçta beraberlik aldılar. Bu performansa rağmen ligde halen İnter’in 4 puan arkasında ikinci sırada yer almaları da büyük şanssızlık. İnter’in gösterdiği şahane performansı da gözler önüne seriyor. Bugün de normalde dişlerine göre, kolay bir rakiple karşılaşacaklar ancak yukarıda anlattım, Frosinone evinde taş gibi takım. Bakalım zorlanacaklar mı? Juventus’un tek önemli eksiği Moise Kean olarak göze çarpıyor.

iddaa Tahmini

Evinde iyi oynayan Frosinone ile genel formu çok yüksek Juventus karşı karşıya geliyor. Juventus normalin aksine son haftalarda kalesini gole kapatmakta biraz zorlanıyor, iki deplasmandır kalelerinde gol görüyorlar. Bugün de öyle olacaktır.

Tahmin: Karşılıklı Gol Var

Oran: 1.74

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.