İtalya Arnavutluk iddaa Tahmini ve Analizi 15.6.2024

Nihayet beklenen turnuvada başlangıç zamanı geldi. Euro 2024’ün ilk düdüğü Almanya’da 14 Haziran Cuma akşamı çalacak. Euro 2024’ün gruptan çıkmasına kesin gözüyle bakılan ülkelerinden olan İtalya ilk müsabakada Arnavutluk ile karşılaşacak. TRT 1 ekranlarından yayınlanacak müsabakanın başlama saati 22.00 olacak. B Grubu’nun müsabakasında iddaa oranlarında ev sahibi İtalya’nın galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.18 ve Arnavutluk’un galibiyetine ise 7.56 oran verilmiş durumda.

Hata Yapmak İstemiyorlar

Belkide turnuvanın en çekişmeli grubu olabilir. Grubun ve turnuvanın da favorilerinden olan İtalyanlar, grubun en zayıf takımı olan Arnavutluk karşısında hata yapmak istemeyecektir. Zaten Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde biraz zorla çıktıkları aşikar. Kadro içerisinde herkesin bildiği ve maçlarını da seyretmekten keyif aldığı muhteşem yıldızlar var. Forvette Chiesa, El Shaarawy, orta sahada Jorginho, Pellegrini gibi isimler göze çarpıyor. Dolayısıyla bu kadar yıldız takıma büyük katkı sağlayacaktır.

Sürpriz Yapmak İstiyorlar

Arnavutluk ise B Grubu’nun en zayıf görünen takımı. Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele ettikleri E Grubu’nda büyük bir sürpriz yaparak Polonya ve Çekya’yı geride bırakarak 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak grubu lider tamamladılar. Euro 2024’de bu gruba düşmelerine taraftar olarak biz seviniyoruz elbette. Neden diyecek olursanız bu kadar sürpriz yaparak gelmiş bir ekibin, Hırvatistan, İtalya ve İspanya ile de kafa kafaya çarpışacağını düşünüyorum. Kadro içerisinde Bajrami ve Cikalleshi dikkat çekiyor.

İddaa Tahmini

İlk karşılaşmalarda bu tarz maçlarda sürprizler olur bu çok alışkın olduğumuz bir durum. İtalya’da ilk maçtan sürprizi yaşayacaktır diye düşünüyorum. Arnavutluk kaybetmez. Oranı değerlendirmek gerekir. Herkese bol şanslar dilerim.

Tahmin : MS/ÇŞ02

Oran : 1.89

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-uefa-konferans-ligi

R.Betis Kopenhag iddaa Tahmini ve Analizi 24.10.2024

UEFA Konferans Ligi’nde 24 Ekim 2024’te, Real Betis evinde Danimarka temsilcisi FC Kopenhag'ı ağırlıyor. Estadio Benito Villamarín'da oynanacak bu maç, iki takım için de grup aşamasında üst sıralara tırmanma adına büyük önem taşıyor. Betis, son maçlarda iç saha avantajını kullanarak baskılı bir oyun sergilemek isterken, Kopenhag ise disiplinli oyun yapısıyla puan arayacak.