Danimarka İngiltere iddaa Tahmini ve Analizi 20.06.2024

EURO 2024 C grubu ikinci maçlarına Danimarka İngiltere mücadelesiyle son veriyoruz. Saatler 19:00 gösterdiğinde ilk düdüğü çalacak olan maçın hakemi Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias olacak. iddaa oranlarında Danimarka galibiyeti 4.84, beraberlik 3.14, İngiltere galibiyeti ise 1.50 olarak belirlenmiş. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.48, 2.5 Üst oranı ise 1.94 şeklinde.

Danimarka Şoku Atlatabilecek Mi?

İlk maçta mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları Slovenya karşısında hiç beklenmedik bir beraberlik alan Danimarka, bu şoku atlatamadan İngiltere karşısına çıkıyor. Bu maçta alınacak bir mağlubiyet işleri darmadağın edebilir ve en azından 2.lik için favori gösterilen Danimarka turnuvaya veda etme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Zira son maçta oynayacakları Sırbistan da hiç boş bir takım değil ve onlar da o maçta gruptan çıkma şansına sahip olarak çıkacaklardır. İlk maçta hayal kırıklığı yaratan oyuncuların başında gelen Rasmus Hojlund bu maçta sahneye çıkıp bir şeyler yapmalı.

İngilizlerin Bellingham’ı Var!

Oyun olarak beklentilerin çok uzağında bir başlangıç yapan İngiltere, skor olarak istediğini aldı. Henüz maçın başında sahneye çıkan süperstar Bellingham, takımını öne geçiren golü atmayı başarmıştı. Tabi gol bu kadar erken gelince herkes fark olur diye bekledi ancak Sırbistan öyle tabiri caizse “helva” gibi dağılan bir takım değil. Maç boyunca İngilizlere kaleyi dahi zor gösterdiler diyebiliriz. Bellingham’ın dışında İngilizlerin çok şeyler beklediği yıldız isimler Boukayo Saka ve Phil Foden maçın etkisiz isimleri arasındaydı ancak burada rakibin Sırbistan olması da büyük etken. Bugün mutlaka puan çıkartması gereken ve daha yumuşak bir takım olan Danimarka karşısında istedikleri alanları bulma ihtimalleri yüksek olan bu iki isim daha etkili performanslar gösterebilirler. Yine gol yollarında etkisiz kalan Harry Kane’den de bu maçta bir patlama bekliyorlar.

iddaa Tahmini

Danimarka mutlaka puan almalı aksi halde gruptan çıkmama tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklar. İngiltere de bu maçıda kazanıp liderliğini garanti etmeyi isteyecektir. Zevkli ve gollü bir maç bekliyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

Oran: 1.94

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.