İngiltere İsviçre iddaa Tahmini ve Analizi 06.07.2024

EURO 2024’te Çeyrek Finallerin ikinci ve son gününde son 2 Yarı Finalist belli olacak ve ilk inceleyeceğimiz mücadelede İngiltere ve İsviçre karşı karşıya geliyor. Düsseldorf Arena’da gecenin ilk maçı olarak oynanacak olan ve 19:00’da başlayacak olan maçın hakemi İtalyan Daniele Orsato olacak. iddaa oranlarında İngiltere galibiyeti 1.98, beraberlik 2.59, İsviçre galibiyeti 3.33 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.33 iken 2.5 Üst oranı 2.28 olarak belirlenmiş.

İngiltere Sürüne Sürüne Çeyrek Finalde

Turnuva boyunca oynadığı futbolla haklı olarak oldukça eleştiri olan İngiltere, belki de burada olmayı hak etmeyen tek takım diyebilirim. Önce gruptan çıkış hikayelerine baktığımızda ilk maçta 1-0’lık Sırbistan galibiyeti sonrasında bunun avantajını kullanmak için hem Danimarka hem de Slovenya karşısında çok temkinli futbol sergileyip beraberlikler aldılar ve lider olarak gruptan çıktılar. Üst turda müthiş bir eşleşme şansı olarak değerlendirilen Slovakya maçı neredeyse kabusları oluyordu. Maç boyunca rakiplerine üstünlük bile kurmayı başaramadılar ve 25. dakikada yedikleri gole uzun süre karşılık veremediler. Tam eleniyorlar derken son dakika kahramanı Bellingham bir kez daha sahne aldı ve sezon boyunca Real Madrid’de yaptığı gibi 90+5’te eşitliği sağladı. Fizik olarak bitmiş olan Slovakya mental olarak da çökünce, uzatmaların ilk devresinin henüz ilk dakikasında Kane ile öne geçen İngilizler bir kez daha skorun üstüne yatıp maçı 2-1 kazanmış oldu.

İsviçre Söke Söke Geldiği Turu Geçmek İstiyor

Rakibi İngilizlerin aksine resmen alınlarının teriyle bu tura kadar gelen İsviçre, Almanya’nın da elenmesiyle turnuvaya devam eden tek orta Avrupa takımı olarak kaldı. Onlar da ilk maçlarına Macaristan’ı 3-1 yenerek başlayıp, İskoçya ve Almanya ile 1-1’lik skorlarla berabere kalarak son 16 turuna yükselmişlerdi. Her ne kadar eski kalitesinde olmasa da adı yeter dediğimiz İtalya’ya da boyun eğmeyip 2-0 gibi tertemiz bir skorla kendilerini Çeyrek Finale atmayı başardılar. Şimdi karşılarında elbette İtalya’dan çok daha kaliteli bir kadroya sahip İngiltere var ama yukarıda uzun uzun anlattım, İngilizler de asla eski güçlerinde değiller ve potansiyellerini sahaya bir türlü yansıtamıyorlar. Bu durum İsviçre’ye “kazanabiliriz” inancını vermeye yeter de artar bile.

iddaa Tahmini

Anlaşılmak için abartmam gerekirse, neredeyse İngilizler bile İsviçre’yi destekleyecekler zira oynanan oyundan ve başta Southgate’ten bıkmış durumdalar. Benim de gönlüm İsviçre’den yana ama işleri zor kabul etmek gerek. Bizim ters bahis almamızla canavar haline gelen bir İngiltere görebiliriz. Ben İsviçre’nin normal sürede rakibine teslim olmayacağına inanıyorum ama 1.29 oran da çok az geldi. İlk yarıda eşitliğin bozulmamasını bekliyorum.

Tahmin: İlk Yarı Beraberlik

Oran: 1.74

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-almanya-bundesliga

Bayern Münih Stuttgart iddaa Tahmini ve Analizi 19.10.2024

19 Ekim 2024 tarihinde oynanacak Bayern Münih - Stuttgart karşılaşması, Bundesliga'nın 7. haftasında oldukça ilgi çekici bir maç olacak. Allianz Arena’da oynanacak bu karşılaşmada, Bayern Münih, güçlü kadrosu ve ev sahibi avantajı ile favori olarak sahaya çıkacak. Ancak Stuttgart’ın son dönemdeki performansı ve Bayern’in ufak zorluklar yaşadığı son maçlar, Stuttgart’ın direniş gösterebileceğini işaret ediyor. Karşılaşma saat 19:30'da başlayacak.