Lugano Fenerbahçe iddaa Tahmini ve Analizi 23.07.2024

Kulüpler bazında 2024-2025 sezonunu açıyoruz ve inceleyeceğimiz ilk mücadele, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile İsviçre’nin Lugano takımıyla arasında oynanacak. Eşleşmenin ilk maçı İsviçre’de oynanacak ve başlama saati 21:30 olacak. Portekizli Tiago Bruno Lopes Martins’in yöneteceği maçı D Smart ekranlarından canlı olarak izleyebileceğiz. iddaa oranlarında ev sahibi Lugano galibiyeti 3.72, beraberlik 3.33, Fenerbahçe galibiyeti ise 1.52 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.77, 2.5 Üst oranı ise 1.51 olarak belirlenmiş.

Lugano Ligi Galibiyetle Açtı

Avrupa’da erken start alan liglerden olan İsviçre Süper Ligi geçtiğimiz hafta sonunda start aldı. İlk hafta evinde Grasshoppers’ı ağırladılar ve maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrıldılar. Sezonun erken haftalarında favori tarafların henüz hazır olmama ve puan kaybetme durumları çokça rastlanırken Lugano tarafında bu maçın kayıpsız atlatılması çok kıymetliydi. Geçtiğimiz sene normal sezonu Young Boys’un 6 puan gerisinde tamamlamışlar ancak Şampiyona grubunda 6 maçta 3 galibiyet ile 3 mağlubiyet aldıkları için 38 maçın sonunda puan farkının 12’ye çıkmasını engelleyememişlerdi. Çok yüksek bir bütçeleri bulunmuyor, toplam değerleri yalnızda 35 Milyon Euro. Bu sezon yaptıkları en önemli transfer de İnter’den kadrolarına kattıkları 21 yaşındaki defans oyuncusu Mattia Zanotti. Zanotti için ödedikleri bonservis bedeli 2 Milyon Euro olmuştu.

Fenerbahçe İçin Kolay Eşleşme

Sezona belki de tarihinin en önemli transferini yaparak başlayan Fenerbahçe takımın başına dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu getirmişti. Ligimizin tarihinde transfer edilen oyuncu ve teknik adamların tamamını düşündüğümüzde tartışmasız olarak en “popüler” isim olan fenomen hoca, Fenerbahçe’nin özlediği başarılı günleri geri getirebilecek mi hep birlikte izleyeceğiz. Şimdiye kadar Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan gibi isimlerle sözleşme imzalayan Sarı Lacivertliler’in uzun süredir takıma katmak istediği El-Nesyri transferinde de mutlu sona yaklaştığı söyleniyor. Bakalım müthiş bir teknik adam, kaliteli transferler sonrasında başta hasret kaldıkları lig şampiyonluğu olmak üzere tüm kulvarlarda başarılı bir Fenerbahçe izleyebilecek miyiz? Bu arada bugün çekilen kura sonucu bu turdan sonra oynanacak olan 3. Turdaki rakibimizin Fransız Lille olacağını belirtelim.

iddaa Tahmini

Lugano gerçekten çok düşük kalibrede bir takım. Temsilcimiz Fenerbahçe son iki hazırlık maçında vitesi iyice arttırarak önce Strasbourg’u 4-0, sonra da Hull City’i 5-1’le yenmeyi başarmıştı. Bu maçı da zorlanmadan kazanacaklardır.

Tahmin: Fenerbahçe Kazanır

Oran: 1.52

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-almanya-bundesliga

Bayern Münih Stuttgart iddaa Tahmini ve Analizi 19.10.2024

19 Ekim 2024 tarihinde oynanacak Bayern Münih - Stuttgart karşılaşması, Bundesliga'nın 7. haftasında oldukça ilgi çekici bir maç olacak. Allianz Arena’da oynanacak bu karşılaşmada, Bayern Münih, güçlü kadrosu ve ev sahibi avantajı ile favori olarak sahaya çıkacak. Ancak Stuttgart’ın son dönemdeki performansı ve Bayern’in ufak zorluklar yaşadığı son maçlar, Stuttgart’ın direniş gösterebileceğini işaret ediyor. Karşılaşma saat 19:30'da başlayacak.