Kasımpaşa A. Demirspor iddaa Tahmini ve Analizi 25.08.2024

25 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak olan Kasımpaşa ile A. Demirspor maçı, her iki takım için de sezonun ilk galibiyetini aradığı bir karşılaşma olacak. Çekişmeli bir mücadele yaşanacak. Karşılaşma saat 19:15’te başlayacak. Mücadeleyi B. Taşkınsoy yönetecek. iddaa oranlarında ev sahibi Kasımpaşa galibiyeti 1.40, beraberlik 3.91, A. Demirspor galibiyeti 4.58. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.14, 2.5 Üst oranı 1.38.

Kasımpaşa Evinde Galibiyet Arıyor

Kasımpaşa, sezonun ilk iki haftasında istediği sonuçları alamadı. İlk maçta Konyaspor’a 3-2 kaybettikten sonra, Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak sezonun ilk puanını aldı. Takım, özellikle savunmada yaşadığı zaaflar nedeniyle bu maçlarda zorlandı. Hücumda etkili isimlere sahip olan Kasımpaşa, evinde oynayacağı bu maçta galibiyetle tanışmak istiyor. Özellikle takımın son dönemde aldığı sonuçlar, hücumda üretkenlik sağlarken savunmada sıkıntılar yaşadığını gösteriyor. Kasımpaşa, evinde oynayacağı bu maçta seyirci desteğini arkasına alarak galibiyet arayacak. Hücum hattındaki etkili oyuncuları ile gol bulmaları muhtemel.

A. Demirspor Direnç Gösterecek

A. Demirspor ise sezona kötü bir başlangıç yaptı ve oynadığı iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe’ye karşı alınan 1-0’lık mağlubiyet takımın savunmada biraz daha toparlandığını gösterse de, hücumda yeterince etkili olamadıklarını ortaya koydu. A. Demirspor’un bu sezon yaşadığı en büyük sorun, hücumdaki üretkenliğin azalması ve savunmadaki zafiyetler. Sezonun ilk haftalarında yaşadıkları savunma zaafiyetleri, Kasımpaşa karşısında da devam edebilir. Ancak A. Demirspor’un bu maçta daha defansif bir oyunla sahaya çıkması bekleniyor.

iddaa Tahmini

Kasımpaşa, son haftalarda hücumda daha etkili bir performans sergiliyor, ancak savunmadaki zayıflıkları nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Adana Demirspor ise hem hücumda hem de savunmada ciddi sorunlarla karşı karşıya. Bu maçta Kasımpaşa’nın evinde kazanma şansı yüksek görünüyor. A. Demirspor’un savunma zaafları ve son haftalardaki formsuzluğu göz önüne alındığında, Kasımpaşa’nın maçı kazanması muhtemel. Her iki takımın da gol bulma olasılığı yüksek, ancak Kasımpaşa’nın ev sahibi avantajı belirleyici olabilir.

Tahmin: 2.5 Üst + KG Var

Oran: 1.62

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-almanya-bundesliga

E.Frankfurt M’Gladbach iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

Almanya Bundesliga'nın 4. haftasında Eintracht Frankfurt, Deutsche Bank Park'ta Borussia Mönchengladbach'ı ağırlayacak. Bu mücadele her iki takım için de önemli, çünkü Frankfurt üst sıralarda yer almak isterken, Mönchengladbach sezonun ilk haftalarındaki kötü sonuçlardan kurtulmak istiyor.