Alaves R. Betis iddaa Tahmini ve Analizi 25.08.2024

25 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak olan D. Alavés – R. Betis karşılaşması, La Liga’nın 2. haftasında oldukça dikkat çekici bir mücadeleye sahne olacak. Alavés, geçtiğimiz hafta C. Vigo’ya karşı deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu ve kendi sahasında bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. Öte yandan, R. Betis ise Girona ile 1-1 berabere kalarak sezona biraz hayal kırıklığıyla başlamıştı. Karşılaşma saat 20:15’te başlayacak. Mücadeleyi M. Busquets yönetecek. iddaa oranlarında ev sahibi Alaves galibiyeti 2.15, beraberlik 2.75, R. Betis galibiyeti 2.75. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.41, 2.5 Üst oranı 2.09.

Alavés, Savunma Odaklı Bir Taktikle Galibiyet Arayacak

Alavés, geçtiğimiz hafta Celta Vigo karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından kendi sahasında R. Betis’i ağırlayacak. Ev sahibi ekip, bu maçta savunma güvenliğine öncelik veren bir taktikle sahaya çıkmayı planlıyor. Kalede A. Sivera’nın yer alacağı, savunmanın merkezinde A. Abqar ve M. Diarra’nın görev yapacağı bir yapı öngörülüyor. Orta sahada A. Guevara ve A. Blanco’nun dinamizmi, takımın dirençli kalmasına yardımcı olacak. Hücum hattında ise K. Garcia’nın, Alavés’in gol yollarındaki en önemli ismi olması bekleniyor. Alavés’in kendi sahasında oynayacak olması, onlara moral avantajı sağlasa da, genel performansları ve hücumdaki verimlilikleri endişe verici olabilir.

R. Betis, Hücumlarıyla Galibiyete Ulaşmayı Hedefliyor

R. Betis, sezonun ilk haftasında Girona ile 1-1 berabere kalarak lige beklentilerin altında bir başlangıç yaptı. Ancak teknik direktör M. Pellegrini, bu maçta sahaya daha iddialı bir kadro ile çıkmayı hedefliyor. Kalede R. Silva’nın yer alacağı, savunmanın merkezinde ise tecrübeli M. Bartra ve D. Llorente ikilisinin görev yapacağı tahmin ediliyor. Orta sahada W. Carvalho ve M. Roca’nın kontrolü ele alması, Betis’in oyun üstünlüğünü sağlamasında kritik rol oynayacak. Hücum hattında ise P. Fornals, N. Fekir ve A. Ruibal gibi yaratıcı oyuncuların, Alavés savunmasını zorlaması bekleniyor. Betis, özellikle hücumdaki bireysel yetenekleriyle Alavés’e üstünlük kurma potansiyeline sahip ve deplasmanda olmasına rağmen galibiyete bir adım daha yakın görünüyor.

iddaa Tahmini

Maç genelinde dengeli bir oyun bekleniyor, ancak R. Betis’in kadro kalitesi ve hücum gücü Alavés’e göre biraz daha önde. Alavés’in kendi sahasında savunma odaklı bir strateji benimseyerek kontra ataklarla fırsat yaratmaya çalışması bekleniyor. Buna karşılık, R. Betis’in yaratıcı oyuncularıyla skora gitme olasılığı daha yüksek. Maçın düşük skorlu geçmesi ve Real Betis’in galip gelmesi muhtemel görünüyor​.

Tahmin: 2.5 Alt

Oran: 1.41

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-almanya-bundesliga

E.Frankfurt M’Gladbach iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

Almanya Bundesliga'nın 4. haftasında Eintracht Frankfurt, Deutsche Bank Park'ta Borussia Mönchengladbach'ı ağırlayacak. Bu mücadele her iki takım için de önemli, çünkü Frankfurt üst sıralarda yer almak isterken, Mönchengladbach sezonun ilk haftalarındaki kötü sonuçlardan kurtulmak istiyor.