Bournemouth Chelsea iddaa Tahmini ve Analizi 14.09.2024

14 Eylül 2024 tarihinde saat 22:00’da Bournemouth, Vitality Stadyumu’nda Chelsea’yi ağırlıyor. Bu mücadele, iki takım için de büyük önem taşıyor. Chelsea, sezona yüksek hedeflerle başlarken, Bournemouth ise Premier Lig’de kalıcı olmak ve orta sıralarda tutunmak için mücadele ediyor. iddaa oranlarında ev sahibi Bournemouth galibiyeti 2.94, beraberlik 3.44, konuk Chelsea galibiyeti ise 1.79 şeklinde. Toplam gol oyununda 2.5 Alt oranı 2.39, 2.5 Üst oranı ise 1.30 olarak belirlenmiş.

Bournemouth Kayıpsız Devam Ediyor

Bournemouth, bu sezona Premier Lig’de kalma hedefiyle başladı ve yeni teknik direktörleri Andoni Iraola önderliğinde oyun disiplinini artırmayı hedefliyor. Takım, genellikle savunma güvenliğini ön planda tutarak, hızlı geçişlerle pozisyon bulmaya çalışıyor. Iraola’nın oyun anlayışı, özellikle savunmada kompakt bir yapıyla rakiplerin boş alanlarını değerlendirmek üzerine kurulu. Bournemouth, bu sezon birkaç önemli transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi ancak genel anlamda Chelsea gibi büyük takımlara karşı zorlanmaları olası. İç sahada taraftar desteğiyle direnç göstermeleri bekleniyor, ancak Chelsea’nin baskılı oyunu karşısında işlerinin zor olacağı açık. Yine de 3 maçını da kaybetmeyen bir takım olarak hiç yabana atılmamaları gerekiyor. 3 maçında da hem gol atıp, hem gol yediler.

Chelsea Ne Zaman Düzelecek?

Chelsea, bu sezon yeniden yapılanma sürecinde ve transfer dönemi boyunca önemli hamleler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Teknik direktör Enzo Maresca önderliğinde, genç ve dinamik bir ekip oluşturdular. Chelsea’nin en önemli özelliklerinden biri, hem topa sahip olma oyununu iyi oynamaları hem de geniş alanda oynayabilme yetenekleri. Özellikle hücum hattında güçlü isimlerle rakip savunmaları zorlayacakları kesin. Savunmada ise deneyimli oyuncularla güvenli bir oyun sergileyen Chelsea, Bournemouth karşısında favori olarak sahaya çıkıyor. Maresca’nın ekibi, bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak ve zirve yarışında iddialı olmak için sahada olacak. Bugüne kadar oynadıkları 3 maçta aldıkları tek galibiyet de deplasmanda 6-2 gibi fantastik bir skorla gelmişti.

iddaa Tahmini

Chelsea, bu maçta güçlü kadrosu ve teknik direktör Maresca’nın sistemine dayalı olarak net favori durumda. Bournemouth, direnç gösterse de Chelsea’nin hücum gücü ve oyun kontrolü maçın sonucunu belirleyecektir. Chelsea’nin tempolu oyunu ve baskılı yapısıyla maçı kazanma olasılığı oldukça yüksek.

Tahmin: Chelsea Kazanır

Oran: 1.79

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Montpellier Auxerre iddaa Tahmini ve Analizi 22.09.2024

Fransa Ligue 1'de oynanacak olan Montpellier - Auxerre karşılaşması, iki takım açısından oldukça kritik bir mücadele olacak. Stade de la Mosson'da saat 18:00'de başlayacak bu karşılaşmada, hem Montpellier hem de Auxerre, lige tutunmak ve puan toplamak için sahaya çıkacaklar