R.Sociedad R.Madrid iddaa Tahmini ve Analizi 14.09.2024

14 Eylül 2024 tarihinde La Liga’da Real Sociedad, San Sebastián’daki Reale Arena’da Real Madrid’i ağırlayacak. Ligin 5. hafta mücadelesi olarak saat 22:00’da başlayacak olan maçın hakemi J. Munuera olacak. iddaa oranlarında ev sahibi Real Sociedad galibiyeti 4.28, beraberlik 3.42, konuk Real Madrid galibiyeti ise 1.50 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.66, 2.5 Üst oranı 1.70 olarak belirlenmiş.

Real Sociedad’tan Alışılmadık Başlangıç

Real Sociedad, sezona istediği gibi başlayamayan takımlar arasında yer alıyor. Geride kalan dört haftada sadece bir galibiyet alabilen Bask temsilcisi, ligde 13. sırada yer alıyor. Espanyol karşısında aldıkları 1-0’lık galibiyet, onların son haftalardaki tek yüz güldüren sonucu. Diğer maçlarda ise Alaves’e 2-1 kaybettiler ve Rayo Vallecano’ya karşı da aynı skorla mağlup oldular. Ayrıca, Getafe ile 0-0 berabere kalarak gol yollarında da sıkıntılar yaşadıklarını gösterdiler. Bu sonuçlarla birlikte Real Sociedad, evinde oynadığı son üç La Liga maçını kaybetti ve iç sahada ciddi bir toparlanmaya ihtiyaçları var. Mikel Oyarzabal, Hamari Traoré ve Brais Mendez gibi önemli oyuncularının sakatlıklarıyla boğuşuyor.

Madrid Evinde Kazanıp, Deplasmanda Berabere Kalıyor

Real Madrid, sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Ligde ikinci sırada bulunan Los Blancos, dört haftada iki galibiyet ve iki beraberlik aldı. Sezonun başında Mallorca ve Las Palmas’a karşı beklenmedik beraberlikler yaşasalar da, Valladolid ve Betis karşısında rahat galibiyetler elde ederek toparlandılar. Özellikle son Betis maçında Kylian Mbappe’nin attığı iki gol, Real Madrid’in hücum hattında ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Açılışı yapmış olan Mbappe, üstündeki baskıyı da atmış oldu ve bundan sonra daha rahat oynayacaktır. Ayrıca, 53 maçtır normal süre içinde yenilmeyen bir seri yakaladılar ve bu karşılaşmada da favori olduklarını söylemek mümkün. Real Madrid cephesinde ise Jude Bellingham, David Alaba, Eduardo Camavinga ve Dani Ceballos’un sakatlıkları var, ancak Carlo Ancelotti’nin derin kadrosu bu eksiklikleri telafi edebilecek durumda.

iddaa Tahmini

Soceidad evinde 2 mağlubiyet sonrası büyük maç atmosferiyle puan almak isteyecek, Madrid ise deplasmanda sezonun ilk galibiyetini arayacak. Ben iki takımdan da goller bekliyorum.

Tahmin: Karşılıklı Gol Var

Oran: 1.70

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Angers Nantes iddaa Tahmini ve Analizi 22.09.2024

Fransa Ligue 1'de oynanacak Angers - Nantes karşılaşması, iki takım açısından oldukça önemli. Stade Raymond Kopa'da oynanacak bu maç saat 18:00'de başlayacak.