Paris SG Brest iddaa Tahmini ve Analizi 14.09.2024

14 Eylül 2024 tarihinde Ligue 1’in 4. haftasında Paris Saint-Germain, Parc des Princes’de Brest’i ağırlayacak. Bu karşılaşma, her zamanki gibi sezonun zirveye oynayan takımı PSG ile orta sıralarda yer alan Brest arasında geçecek. Başlama saati 22:00 olacak mücadelede iddaa oranlarını inceleyelim. Ev sahibi PSG galibiyeti 1.16, beraberlik 5.12, konuk Brest galibiyeti ise 7.79 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.44. 2,5 Üst oranı ise 1.28 olarak belirlenmiş.

İsimler Değişiyor, Paris’in Kazanma Alışkanlığı Aynı

PSG, yeni teknik direktör Luis Enrique yönetiminde güçlü bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk üç maçında Le Havre’ı 4-1, Montpellier’i 6-0 ve Lille’i deplasmanda 3-1 yenerek hücum hattında etkileyici performans sergilediler. PSG’nin kadrosunda Kylian Mbappe’nin ayrılığına rağmen Bradley Barcola, Randal Kolo Muani ve Ousmane Dembélé gibi hücum oyuncuları öne çıkıyor. Takım şu ana kadar 13 gol atarken sadece 2 gol yedi​. Hafta içinde milli takımında rakip İtalya’ya henüz ilk saniyelerde gol atmayı başaran Bradley Barcola, gün geçtikçe adından daha çok söz ettirmeye başlayacak gibi görünüyor. Sanki yeni bir yıldız doğuyor.

Brest Bu Seviyede Zorlanıyor

Brest ise geçen sezonun sürprizlerinden biri olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısı göstermişti. Ancak bu sezon biraz daha zayıf bir performans sergiliyorlar. İlk üç maçlarında Marsilya’ya 5-1 kaybettikten sonra Lens’e 2-0 mağlup oldular, ancak Saint-Étienne karşısında aldıkları 4-0’lık galibiyetle moral buldular. Brest, özellikle hücumda Mahdi Camara ve Ludovic Ajorque gibi isimlere güveniyor, ancak PSG karşısında işleri oldukça zor olacak​.

iddaa Tahmini

PSG’nin net favori olduğu bir maç olarak öne çıkıyor. Brest, son haftalardaki formunu toparlamaya çalışsa da Paris ekibinin ofansif gücüne karşı koymaları zor görünüyor. PSG, evinde baskın bir oyun oynayarak maçı rahat bir galibiyetle bitirmeye çalışacaktır. Brest ise kontra ataklarla gol arayabilir, ancak PSG savunması bu tür tehditlere karşı hazırlıklı.

Tahmin: PSG Kazanır ve MS 2.5 Üst

Oran: 1.47

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-turkiye-super-lig

Beşiktaş Eyüpspor iddaa Tahmini ve Analizi 22.09.2024

22 Eylül 2024 tarihinde Beşiktaş ve Eyüpspor arasında oynanacak Trendyol Süper Lig maçı oldukça ilgi çekici bir mücadele olacak. Bu karşılaşma Beşiktaş açısından yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kazanma serisinin devamını getirmek için önemli, Eyüpspor ise Arda Turan yönetiminde Süper Lig'deki yükselişini sürdürme hedefinde. Karşılaşma saat 20:00'de Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Tüpraş Stadyumunda oynanacak.