Hoffenheim B.Leverkusen iddaa Tahmini ve Analizi 14.09.2024

Almanya Bundesliga’da 3. hafta mücadelesinde Hoffenheim, PreZero Arena’da güçlü Bayer Leverkusen’i ağırlayacak. Saatler 16:30’u gösterdiğinde başlayacak olan mücadelede iddaa oranlarında ev sahibi Hoffenheim galibiyeti 4.78, beraberlik 4.34, konuk Bayer Leverkusen galibiyeti ise 1.34 şeklinde oluşturulmuş. iddaa’nın en popüler oyunlarından olan Alt-Üst oyununda 2.5 Alt oranı 2.94, 2.5 Üst oranı ise 1.14 olarak belirlenmiş.

Hoffenheim’da İşler İyi Gitmiyor

Hoffenheim, son yıllarda Bundesliga’nın orta sıralarında yer alan bir takım olarak dikkat çekiyor. 2023/24 sezonunu 7. sırada tamamlayan ekip, Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Ancak bu sezona iyi bir başlangıç yapamadılar. İlk iki haftada bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Hoffenheim, özellikle savunma zaaflarıyla öne çıkıyor. İlk hafta Holstein Kiel karşısında 3-2 galip gelseler de, Eintracht Frankfurt karşısında 3-1’lik ağır bir yenilgi aldılar. Ayrıca, Würzburger Kickers ile DFB-Pokal maçında zorlanarak penaltılarla tur atladılar. Takımda Ozan Kabak, Ihlas Bebou ve Grischa Prömel gibi kilit oyuncuların sakatlıkları Hoffenheim’ın performansını ciddi şekilde etkiliyor. Özellikle savunmada Ozan’ın yokluğu çok hissediliyor. Savunmada toparlanmak zorunda olsalar da hücumda Andrej Kramaric gibi tecrübeli isimlere sahipler. Ancak, savunmada gösterdikleri zafiyetler onları bu maçta zorluklarla karşı karşıya bırakabilir​.

Leverkusen Erken Kaybetti

Bayer Leverkusen, 2023/24 sezonunda hem Bundesliga’yı hem de Almanya Kupası’nı kazanarak tarihi bir başarı elde etti. Xabi Alonso yönetimindeki takım, sezona güçlü bir giriş yapmıştı. İlk hafta Borussia Mönchengladbach karşısında 3-2 galip gelmelerine ve RB Leipzig karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen 3-2 kaybederek 35 maçlık yenilmezlik serilerini kaybettiler. Sürekli olarak son dakikalarda kazanmaya alışan Kırmızı Siyahlılar, bu sefer önde oldukları maçı kaybederek şaşırtmış oldu. Leverkusen, bu sezon da ofansif futboluyla dikkat çekiyor. Florian Wirtz ve Jeremie Frimpong gibi genç ve dinamik oyuncuların liderliğinde hücumda oldukça etkili olan Leverkusen, geçtiğimiz sezonun sonunda kazandığı ivmeyi sürdürmeye çalışıyor. İlk iki haftada gösterdikleri performans, hücumda üretken olmalarına rağmen savunmada yaşadıkları sorunları gözler önüne serdi.

iddaa Tahmini

Leverkusen’in, Hoffenheim’a kıyasla daha güçlü bir kadroya ve form grafiğine sahip olduğunu söylemek mümkün. Hoffenheim, savunma hattındaki sakatlıklar ve yetersizlikler nedeniyle zorlu bir mücadele verecek. Leverkusen’in hızlı hücum oyuncuları, Hoffenheim’ın savunma zaaflarından yararlanabilir. Alonso’nun öğrencileri bu maçta puan kaybetmeyecektir.

Tahmin: Bayer Leverkusen Kazanır

Oran: 1.34

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Reims PSG iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

21 Eylül 2024'te Ligue 1'de Reims, evinde lider Paris Saint-Germain'i ağırlayacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan Reims, zorlu PSG karşısında sürpriz bir sonuç elde etmeyi hedefliyor. Reims’in savunmada dikkatli olması gerekirken, PSG’nin hücum gücü karşısında direnci belirleyici olacak. Karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Mücadeleyi J. Pignard yönetecek.