C.Vigo R.Valladoid iddaa Tahmini ve Analizi 15.09.2024

15 Eylül 2024 tarihinde saat 15:00’da oynanacak olan Celta Vigo – Real Valladolid karşılaşması, İspanya La Liga’nın 5. hafta mücadelesi olacak. İki ekip de ligde kalıcı olmak ve alt sıralardan uzak durmak için mücadele ederken, bu karşılaşmada alacakları sonuç ilerleyen haftalar için belirleyici olabilir. iddaa oranlarında ev sahibi Celta Vigo galibiyeti 1.48, beraberlik 3.39, konuk Real Valladoid galibiyeti ise 4.53 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.77, 2.5 Üst oranı ise 1.59 olarak belirlenmiş.

Celta İyi Başladı, Kötü Gidiyor

Celta Vigo, sezona dalgalı bir performansla başladı. Claudio Giraldez yönetiminde genellikle hücuma dayalı bir futbol oynayan Celta, sahasında oynayacağı bu maçta galibiyet hedefliyor. Sezon başında yapılan transferler ve takımın yeni yapısı, taraftarlar arasında büyük umutlar yaratmış durumda. Hücum hattında Iago Aspas’ın liderliğinde etkili olmayı hedefleyen Celta, özellikle iç sahada oynadığı maçlarda daha cesur ve atak bir futbol sergiliyor. Aspas, Celta’nın gol yollarındaki en önemli ismi ve bu maçta da takımının hücum gücüne katkı sağlaması bekleniyor. Orta sahada Jose Beltran’ın performansı da belirleyici olabilir. Celta’nın savunma hattı ise sezon başından beri dikkat çekiyor. Ancak bazı bireysel hatalar takımın savunma güvenliğini zorluyor. Bu nedenle, Celta’nın özellikle defans hattında yaşadığı konsantrasyon eksikliklerini bu maçta minimize etmesi gerekiyor. Savunmada daha sağlam bir görüntü çizmeleri, Real Valladolid’in hızlı hücumlarını kesmek için kritik olacak.

Valladoid Zorlu Fikstürde Paramparça Oldu

Real Valladolid, bu sezonun başında oynadığı ilk maçını kazandıktan sonra, özellikle deplasmanda denk gelen kötü fikstürün kurbanı oldu diyebiliriz. Önce Real Madrid deplasmanında ilk yarıda direnseler de 3-0 yenilgiye engel olamadılar. Ardından da son maçlarında Barcelona deplasmanında aldıkları 7-0’lık mağlubiyetle resmen “pes” ettiler. Olumlu sayılabilecek şey ise iki iç saha maçlarında 1 galibiyet 1 de beraberlik alıp henüz kaybetmemiş durumdalar. Real Madrid ve skora bakmazsak Barcelona deplasmanlarından aldıkları mağlubiyetler çok normal sonuçlarken, asıl çözmeleri gereken sıkıntı hücum hattındaki üretkenlikleri. Oynanan 4 maç sonucunda rakip ağları 1 kez havalandırmış olmaları pek açıklanabilir bir durum değil.

iddaa Tahmini

Celta Vigo, hücum hattındaki üstün yetenekleri ve iç sahada oynama avantajıyla bu maçta favori olarak öne çıkıyor. Ancak Real Valladolid, savunma disiplinine bağlı kalırsa, Celta’ya karşı direnç gösterebilir. Valladolid’in hücum gücü zayıf olsa da, savunma oyunuyla rakiplerine zor anlar yaşatabilecek bir takım.

Tahmin: Celta Vigo Kazanır

Oran: 1.48

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-turkiye-super-lig

Beşiktaş Eyüpspor iddaa Tahmini ve Analizi 22.09.2024

22 Eylül 2024 tarihinde Beşiktaş ve Eyüpspor arasında oynanacak Trendyol Süper Lig maçı oldukça ilgi çekici bir mücadele olacak. Bu karşılaşma Beşiktaş açısından yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kazanma serisinin devamını getirmek için önemli, Eyüpspor ise Arda Turan yönetiminde Süper Lig'deki yükselişini sürdürme hedefinde. Karşılaşma saat 20:00'de Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Tüpraş Stadyumunda oynanacak.