Real Betis Getafe iddaa Tahmini ve Analizi 18.09.2024

Real Betis, La Liga’nın 5. haftasında Getafe’yi ağırlayacak. Bu maç, Benito Villamarín Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak ve her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak. Mücadele S Sport ekranlarından yayınlanacak. iddaa oranlarında ev sahibi Real Betis galibiyeti 1.75, beraberlik 2.69, konuk Getafe galibiyeti ise 4.00 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.25, 2.5 Üst oranı ise 2.53 olarak belirlenmiş.

Betis Kazanarak Devam Etmek İstiyor

Real Betis, sezona istikrarsız bir başlangıç yaptı. Son maçlarında, özellikle savunmada iyi performans göstererek Alaves ile 0-0 berabere kalıp Leganés’i 2-0 mağlup ettiler. Ancak hücumda daha fazla üretkenlik göstermeleri gerekiyor. Takımın önemli isimlerinden William Carvalho sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalırken, Isco da fibula sakatlığı sebebiyle kadroda yer alamayacak​. Bu eksikler, Betis’in hücum organizasyonlarını zorlaştırabilir. Betis’in teknik direktörü Manuel Pellegrini, takımı dengeli ve defansif bir yapıda oynatmayı tercih ediyor. Son dönemde oynadıkları maçlarda, genellikle az gol atıp az gol yediler. Ev sahibi avantajı, bu maçta onlara moral kazandırsa da Getafe’nin defansif yapısına karşı çözüm bulmakta zorlanabilirler.

Getafe 3 Maç Beraberlik Sonrası Yenilgiyle Tanıştı

Getafe, José Bordalás yönetiminde bu sezon da savunmaya dayalı bir oyun sergiliyor. Son dört maçında sadece bir galibiyet alan Getafe, hücumda üretkenlik sorunu yaşıyor. Bu sezon çıktıkları son dört La Liga maçında toplamda sadece iki gol attılar ve bu maçların tamamı 2.5 gol barajının altında kaldı​. Hücum hattında temsilcimiz Bertuğ Yıldırım ve Christantus Uche öne çıkan isimler olsa da, özellikle deplasmanlarda skor üretmekte zorlanıyorlar. Getafe’nin defansif yapısı ve disiplinli oyunu, bu maçta Betis’i zorlayabilir. Bordalás’ın ekibi genellikle deplasmanlarda güçlü rakiplere karşı savunma yaparak puan almayı hedefliyor ve bu maçta da benzer bir strateji izlemeleri bekleniyor.

iddaa Tahmini

Her iki takımın da son performanslarına bakıldığında, düşük skorlu bir karşılaşma bekleniyor. Betis’in hücumdaki eksiklikleri ve Getafe’nin savunma ağırlıklı oyunu, maçın 2.5 gol altı geçme ihtimalini artırıyor. Ayrıca, Getafe’nin deplasmanda özellikle güçlü savunma yapması nedeniyle maçın beraberlikle sonuçlanma ihtimali de yüksek.

Tahmin: 2.5 Alt

Oran: 1.25

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Rennes Lens iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

21 Eylül 2024'te Rennes, Roazhon Park'ta güçlü bir rakip olan Lens'i ağırlayacak. J. Stinat'ın yöneteceği ve 20:00'da başlayacak olan Ligue 1 mücadelesi, her iki takım için de Avrupa kupalarına katılma yarışında kritik bir öneme sahip. Rennes şu anda 7. sırada yer alırken, Lens 4. sırada bulunuyor.