Monaco Barcelona iddaa Tahmini ve Analizi 19.09.2024

19 Eylül 2024’te Şampiyonlar Ligi’nde Monaco, evinde Barcelona’yı ağırlayacak. Stade Louis II’de oynanacak bu mücadele, hem Monaco’nun hem de Barcelona’nın sezona iyi başlangıçlar yaptığı bir dönemde geliyor ve iki takım da güçlü form grafiklerini sürdürmek istiyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi A. Lindhout yönetecek. iddaa oranlarında ev sahibi Monaco galibiyeti 3.74, beraberlik 3.56, Barcelona galibiyeti 1.56. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.20, 2.5 Üst oranı 1.36.

Monaco; Hücumda Etkili, Ancak Savunma Zafiyetleri Var

Monaco, Ligue 1’e oldukça sağlam bir giriş yaptı. Oynadıkları dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik alarak, ligde üst sıralarda yer alıyorlar. Son olarak Auxerre karşısında deplasmanda 3-0 kazandılar ve takımın hücum hattı oldukça formda. Hücumda Breel Embolo’nun etkili oyunu, Monaco’nun en büyük kozlarından biri. Ancak savunmada bazı sorunlar yaşamaya devam ediyorlar. Monaco’nun başında Adi Hütter var ve takım, genelde hızlı hücumlarla sonuç arayan bir yapıya sahip. Savunmadan hızlı çıkışlar ve geniş alanlara top taşımaları, Monaco’nun en etkili silahları arasında yer alıyor.

Barcelona, Güçlü Hücum Hattıyla Bu Maçın Favorisi

Barcelona ise Hansi Flick yönetiminde mükemmel bir form yakalamış durumda. La Liga’da beş maçta beş galibiyet aldılar ve toplamda 17 gol atıp sadece 4 gol yediler. Son olarak Girona karşısında 4-1 kazandılar ve takımın hücum gücü, Lewandowski ve genç yetenekler tarafından destekleniyor. Flick’in takımının sezon başındaki bu yüksek form grafiği, Barcelona’yı bu maçta favori konumuna getiriyor​. Barcelona’nın en büyük avantajı, topa hakimiyet ve oyunu geniş alanlara yayma yetenekleri. Hızlı paslaşmalar ve yüksek tempolu oyunla rakiplerinin üzerine gitmeyi seven bir takım. Ancak son dönemde Şampiyonlar Ligi’nde dış sahada savunmada sıkıntılar yaşadıkları biliniyor. Özellikle deplasman maçlarında kalelerini gole kapatmakta zorlandılar ve bu durum Monaco gibi hızlı hücum eden bir takım karşısında risk oluşturabilir​.

iddaa Tahmini

Bu maçta iki takım da hücumda etkili olmayı hedefleyecek. Monaco, kendi sahasında oynadığı için kontrollü bir oyun tercih edebilir ve hızlı hücumlarla Barcelona savunmasını zorlamaya çalışabilir. Öte yandan, Barcelona topa sahip olup oyunu rakip yarı alanda oynamak isteyecek ve Monaco savunmasını zorlayabilir, ancak Monaco’nun da özellikle Embolo’nun önderliğinde gol bulma ihtimali oldukça yüksek.

Tahmin: MS 2.5 Üst + KG Var

Oran: 1.53

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-ispanya-la-liga

Real Madrid Espanyol iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

21 Eylül 2024 tarihinde La Liga'da Real Madrid, Santiago Bernabéu'da Espanyol'u ağırlayacak. Ligde 3. sırada yer alan Real Madrid, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için bu maçı kazanmak istiyor. Espanyol ise 12. sırada bulunuyor ve zorlu Bernabéu deplasmanında sürpriz yapma peşinde. Real Madrid, güçlü hücum hattıyla maçın favorisi konumunda, ancak Espanyol, disiplinli savunmasıyla direnç göstermeye çalışacak. Bu karşılaşma, iki takımın da sezon hedefleri doğrultusunda büyük önem taşıyor​. Karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Mücadeleyi J. Munuera yönetecek.