Valencia Girona iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

İspanya La Liga’nın 6. haftasında Valencia, Mestalla Stadyumu’nda Girona’yı ağırlayacak. Maç saat 19:30’da başlayacak ve her iki takım da bu zorlu mücadelede alınacak önemli bir galibiyet hedefliyor. iddaa oranlarında ev sahibi Valencia galibiyeti 2.47, beraberlik 2.93, konuk Girona galibiyeti 2.25 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.60, 2.5 Üst oranı 1.76 olarak belirlenmiş.

Valencia’dan Çok Sıkıntılı Başlangıç

Valencia, sezona kötü bir başlangıç yaptı ve şu ana kadar sadece 1 puan toplayarak ligin dibine demir attı. İlk beş maçta yalnızca 1 beraberlik alabilen Valencia, son haftalarda hücumda ve savunmada ciddi sıkıntılar yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda Athletic Bilbao’ya 1-0 kaybeden Valencia, Barcelona’ya da 1-2 yenilmişti. Bunun yanı sıra Villarreal ile 1-1 berabere kalarak istikrarsız bir performans sergiledi. Sakatlık problemleri de takımı oldukça zorluyor; özellikle José Gayà, Hugo Duro ve Mouctar Diakhaby gibi kilit isimlerin sakatlıkları Valencia’nın savunma ve hücum gücünü önemli ölçüde zayıflatıyor​. Valencia’nın hücum hattında Hugo Duro’nun eksikliği, takımın gol yollarında etkili olmasını zorlaştırabilir. Ancak, ev sahibi avantajıyla sahaya çıkacak olan Valencia, Mestalla’daki taraftar desteğini arkasına alarak moral bulmayı hedefleyecek.

Girona İlk Şampiyonlar Ligi Deneyimde Fena Oynamadı

Tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasında, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansı kazanan Girona, 18 Eylül Çarşamba günü Paris Saint Germain deplasmanına konuk olmuştu. 1-0 kaybetmesine rağmen ilk maçları için hiç de fena bir oyun sergilemediler ama çok yorucu bir maç geçtiği gerçeğini de unutmayalım. Ligde ise sezona rakiplerinden daha iyi bir başlangıç yaptılar ve şu anda 9. sırada yer alıyorlar. Son dönemde özellikle hücumda etkili performans sergileyen Girona, Osasuna’yı 4-0 yenerek dikkat çekti. Bunun yanı sıra Sevilla’ya karşı aldıkları 2-0’lık galibiyet de takımın formda olduğunu gösteriyor. Ancak, Paris Saint-Germain ve Barcelona’ya karşı aldıkları yenilgiler, takımın özellikle büyük takımlara savunma zaaflarını gözler önüne serdi. Abel Ruiz ve Cristhian Stuani gibi hücumda tehlike yaratabilecek isimlerle Girona, Valencia’ya karşı deplasmanda avantaj arayacak. Özellikle Valencia’nın savunma zaafları ve eksiklikleri göz önüne alındığında, Girona hızlı ve kontratak futboluyla etkili olmayı planlayacaktır.

iddaa Tahmini

Valencia, savunmada ciddi eksikleri olan bir takım olarak bu maçta Girona’nın hızlı hücumlarına karşı zorlanabilir. Girona ise deplasmanlarda güçlü rakiplere karşı istikrarlı olmasa da, hücum gücüyle Valencia’nın zayıflıklarını değerlendirmeye çalışacaktır. Bana en mantıklı gelen sonuç, Girona’nın galip geleceği veya maçın berabere bitebileceği yönünde.

Tahmin: Girona Kaybetmez

Oran: 1.17

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Reims PSG iddaa Tahmini ve Analizi 21.09.2024

21 Eylül 2024'te Ligue 1'de Reims, evinde lider Paris Saint-Germain'i ağırlayacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan Reims, zorlu PSG karşısında sürpriz bir sonuç elde etmeyi hedefliyor. Reims’in savunmada dikkatli olması gerekirken, PSG’nin hücum gücü karşısında direnci belirleyici olacak. Karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Mücadeleyi J. Pignard yönetecek.