Man.United Twente iddaa Tahmini ve Analizi 25.09.2024

25 Eylül 2024 tarihinde 22:00’da UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United, Hollanda ekibi Twente’yi Old Trafford’da ağırlayacak. Bu karşılaşma, yeni Avrupa Ligi formatındaki ilk maçlardan biri olacak. Manchester United, bu turnuvayı bir Şampiyonlar Ligi bileti için önemli bir fırsat olarak görüyor ve güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. iddaa oranlarında ev sahibi Manchester United galibiyeti 1.11, beraberlik 4.81, konuk Twente galibiyeti ise 7.53 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.14, 2.5 Üst oranı ise 1.30 olarak belirlenmiş.

United İçin Kolay Bir Mecra

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, bu sezon dalgalı bir performans sergiledi. Sezona Premier Lig’de iyi bir başlangıç yapmalarına rağmen, son haftalarda özellikle Liverpool ve Brighton gibi takımlara karşı alınan mağlubiyetler, takımın performansına dair soru işaretleri oluşturdu. Ancak, Rasmus Højlund’un sakatlıktan dönmesi ve Marcus Rashford gibi oyuncuların formda olması, Manchester United’ın hücum gücünü artırıyor. Son olarak Barnsley karşısında alınan 7-0’lık galibiyet, United’ın ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. Savunmada ise Manchester United’ın zaman zaman açıklar verdiği görülüyor. Crystal Palace karşısındaki golsüz beraberlik, hücumda fırsat yaratmalarına rağmen son vuruşlardaki eksikliklerin giderilmesi gerektiğini ortaya koydu. Yine de United, Avrupa Ligi’nde iç sahada oldukça güçlü; son 25 Avrupa Ligi iç saha maçında sadece bir yenilgi aldılar.

Twente Ligde İyi Gidiyor Ama..

Twente, geçen sezon Hollanda Eredivisie’de üçüncü sırada yer aldı ve bu sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Twente’nin formu, ligde ortalama bir performans sergiliyor. Ancak son haftalarda toparlanarak Almere City karşısında alınan 5-0’lık galibiyet ve Steijn’in etkili oyunuyla dikkat çektiler. Twente, son iki maçında toplam yedi gol attı ve hücumda etkili olabileceklerini gösterdi. Özellikle Sam Lammers ve Ricky van Wolfswinkel gibi isimler, Twente’nin Manchester United’a karşı gol bulma şansını artırıyor.

iddaa Tahmini

Bu karşılaşmada Manchester United’ın güçlü iç saha performansı ve hücum hattındaki yetenekli oyuncularla baskın bir oyun oynaması bekleniyor. Twente, özellikle savunmada açıklar verebilen bir takım ve United’ın bu zaafları değerlendirmesi muhtemel. Ancak, Twente’nin son dönemdeki hücum performansı, United savunmasına zor anlar yaşatabilir. Ben maçta en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

Oran: 1.30

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.