B.Dortmund Bochum iddaa Tahmini ve Analizi 27.09.2024

Borussia Dortmund ile VfL Bochum arasında oynanacak Bundesliga mücadelesi, her iki takım için de oldukça kritik. Dortmund, sezon başındaki dalgalı performansını düzeltmek ve zirve yarışında yerini sağlamlaştırmak istiyor. Mücadele saat 21:30’da başlayacak. iddaa oranlarında ev sahibi Borussia Dortmund galibiyeti 1.07, beraberlik 6.11, konuk Bochum galibiyeti 10.14 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.80, 2.5 Üst oranı ise 1.14 olarak belirlenmiş.

Dortmund Deplasmanlarda Yokları Oynuyor

Dortmund, Stuttgart karşısında 5-1’lik şok edici bir mağlubiyet aldı ve bu sonuç, sezonun başında umut veren performanslarını gölgeledi. Ancak, Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge karşısında 3-0’lık galibiyet alarak moral buldular. Bu sezon genel olarak iyi bir hücum hattına sahip olan Dortmund, son Bundesliga maçında Heidenheim karşısında 4-2’lik bir galibiyet almıştı ve bu maçta özellikle hücumda ne kadar etkili olabileceklerini gösterdiler​. Hücum hattında Karim Adeyemi ve Julian Brandt gibi önemli isimlerle sahaya çıkacak olan Dortmund, oyun kurucuları Felix Nmecha ve Emre Can’ın da katkılarıyla güçlü bir orta saha oluşturuyor. Dortmund’un evindeki performansı göz önünde bulundurulduğunda, bu maçta da hücum gücünü ön planda tutarak rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Ayrıca, defansta Gregor Kobel’in sağlam duruşu ve Nico Schlotterbeck ile Niklas Süle’nin uyumu da Bochum karşısında avantaj sağlayacak​.

Bochum İlk Puanına Ulaştı

Bochum ise sezona oldukça kötü bir başlangıç yaptı ve henüz galibiyetle tanışamadı. 4 maçta sadece 1 puan toplayarak 16. sırada yer alan Bochum, özellikle savunmada büyük sorunlar yaşıyor. Takımın önemli oyuncularından Ivan Ordets, Koji Miyoshi ve Bernardo’nun sakatlıkları, savunma ve orta sahada ciddi eksikliklere yol açtı. Bu sakatlıklar Bochum’un işini zorlaştırırken, takımın deplasman performansı da beklentilerin çok altında kaldı. Son maçlarında Freiburg’a karşı 2-1 kaybeden Bochum, Holstein Kiel ile 2-2 berabere kalarak moral bulmaya çalıştı. Ancak, zayıf savunma hatları Dortmund gibi hücumda oldukça güçlü bir takıma karşı ciddi sorunlar yaratabilir. Bochum’un savunması, Dortmund’un dinamik hücum oyuncularına karşı direnmekte zorlanacak gibi görünüyor.

iddaa Tahmini

Bu maçta da Dortmund’un ev sahibi avantajını kullanarak rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Özellikle Bochum’un savunmadaki zayıflıkları ve Dortmund’un güçlü hücum hattı göz önünde bulundurulduğunda, skorun 3-1 veya 4-2 gibi bol gollü bir şekilde sonuçlanması muhtemel.

Tahmin: Borussia Dortmund Handikaplı Kazanır (-1 Handikap)

Oran: 1.48

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.