Antalyaspor Fenerbahçe iddaa Tahmini ve Analizi 29.09.2024

29 Eylül 2024 tarihinde Türkiye Süper Lig’de Antalyaspor, sahasında güçlü bir rakip olan Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Maç saat 19:00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak ve her iki takım için de kritik bir mücadele olacak. Karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın olacak. iddaa oranlarında ev sahibi Antalyaspor galibiyeti 6.09, beraberlik 4.30, konuk Fenerbahçe galibiyeti 1.25 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.06, 2.5 Üst oranı ise 1.42 olarak belirlenmiş.

Antalyaspor İşleri Yoluna Sokuyor

Antalyaspor, sezona orta sıralarda yer alarak başladı ve şu ana kadar inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Takım, Süper Lig’de son haftalarda savunma hattında problemler yaşasa da, hücumdaki etkili oyuncuları ile zaman zaman güçlü rakiplerine karşı direnç gösterdi. Hücum hattında Sam Larsson, takımın gol yükünü çekiyor. Antalyaspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda genellikle ofansif bir oyun tarzı benimsemiş durumda, ancak savunmada disiplinli olmaları gereken bir maçla karşı karşıyalar​. Antalyaspor’un son haftalarda aldığı sonuçlar, takımı üst sıralardan uzak tutsa da, iç sahada oynadıkları maçlarda daha dirençli bir yapıya büründükleri görülüyor. Özellikle hızlı hücumlarla rakip kaleye gitmeyi başaran Antalyaspor, Fenerbahçe karşısında bu stratejiyi kullanabilir. Fakat, savunma hattındaki zayıflıkları göz önüne alındığında, güçlü hücum hatlarına sahip Fenerbahçe karşısında işleri zor olabilir​.

Fenerbahçe Derbi Mağlubiyeti Sonrası Yara Sarmalı

Fenerbahçe, bu sezon oldukça formda ve Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şu an 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puanla 2. sırada yer alıyorlar. Ancak, son lig maçında Galatasaray’a karşı evlerinde aldıkları 3-1’lik mağlubiyet, morallerini biraz bozmuş olabilir. Buna rağmen, takım Avrupa’daki performansını devam ettiriyor ve Union St. Gilloise’yi 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde iyi bir başlangıç yaptı. Teknik direktör Jose Mourinho, hücumdaki oyuncuları Edin Džeko ve Sebastian Szymański gibi yıldızlarla rakip savunmaları zorlamaya devam edecek. Fenerbahçe’nin hücum gücü, bu sezon deplasman maçlarında da kendini gösterdi; son 5 deplasman maçında 14 gol attılar.

iddaa Tahmini

İki takımın mevcut form grafikleri göz önüne alındığında, Fenerbahçe deplasmanda da olsa bu maçın favorisi olarak öne çıkıyor. Antalyaspor’un ev sahibi avantajını kullanarak direnç gösterebileceği bir mücadele olsa da, Fenerbahçe’nin ofansif gücü ve sonuca gitme becerisiyle sahadan galip ayrılmasını bekliyorum. Tahminim, Fenerbahçe’nin kazanacağı yönünde.

Tahmin: Fenerbahçe Kazanır

Oran: 1.25

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.