V.Guimares NK Cejle iddaa Tahmini ve Analizi 02.10.2024

2 Ekim 2024’te UEFA Konferans Ligi’nde Vitoria Guimaraes, NK Celje’yi evinde ağırlayacak. Bu karşılaşma, her iki takım için de grup aşamasında önemli bir mücadele olacak. Guimaraes, ev sahibi avantajıyla bu maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Karşılaşma, saatler 17:30’u gösterdiğinde başlayacak. iddaa oranlarında ev sahibi Vitoria Guimares galibiyeti 1.29, beraberlik 4.13, konuk NK Cejle galibiyeti ise 5.84 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.84, 2.5 Üst oranı ise 1.54 olarak belirlenmiş.

Guimares Ligde Hiç De Fena Gitmiyor

Vitoria Guimaraes, Portekiz Ligi’nde bu sezon sağlam bir performans sergiliyor. Özellikle evlerinde oynadıkları maçlarda etkili bir oyun ortaya koyarak rakiplerine zor anlar yaşattılar. Son dönemde Zrinjski Mostar karşısında alınan 4-0’lık galibiyet, takımın formda olduğunun en büyük göstergesi. Guimaraes, savunmada oldukça disiplinli ve organize bir yapı sergiliyor. Ev sahibi ekip, aynı zamanda hücumda da etkili isimlere sahip. Özellikle Tiago Silva ve André Silva gibi oyuncular, takımın hücum organizasyonlarında kilit rol oynayarak gol yollarında tehdit yaratıyorlar​. İç sahada oynayacakları bu karşılaşmada, erken bir gol bularak NK Celje’yi baskı altına almak isteyecekler. Defansif açıdan ise son maçlarında sağlam durdukları ve rakiplerine çok fazla pozisyon vermedikleri gözlemleniyor​.

Cejle Buralara Çok Alışık Değil

NK Celje, Slovenya Ligi’nde güçlü rakiplerine karşı zaman zaman etkili sonuçlar alsa da Avrupa arenalarında tecrübe eksikliği yaşayan bir ekip. Deplasmanlarda oynadıkları maçlarda genellikle savunmaya çekilerek, kontra atak futbolunu benimsiyorlar. Son dönemde iç sahada aldıkları galibiyetlerle moralleri yüksek olsa da, deplasmanda Guimaraes gibi güçlü bir rakip karşısında işleri zor olacak. NK Celje’nin en önemli zayıf noktası, savunmada yaşadıkları organizasyon problemleri. Özellikle hızlı hücumlarla karşılaştıklarında savunmada açıklar veriyorlar ve rakiplerine fırsatlar tanıyorlar. Ancak Maribor ve Domzale gibi yerel rakiplere karşı aldıkları galibiyetler, takımın hücumda zaman zaman etkili olabileceğini gösteriyor. Yine de bu zorlu deplasmanda işleri kolay olmayacak​.

iddaa Tahmini

Maçın genel tahmini, Vitoria Guimaraes’in sahasında galibiyete yakın olduğu yönünde. Ev sahibi takımın baskın bir oyun sergileyerek NK Celje’yi zorlayacağı ve maçı kazanacağını düşünüyorum.

Tahmin: V.Guimares Kazanır

Oran: 1.29

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.