Moldova Andorra iddaa Tahmini ve Analizi 10.10.2024

10 Ekim 2024’te Moldova, UEFA Uluslar Ligi D Grubu’nda Andorra’yı Chisinau’daki Stadionul Zimbru’da ağırlayacak. Bu karşılaşma, Moldova’nın gruptaki liderliğini koruma fırsatı bulduğu bir mücadele olacak. Andorra ise alt sıralardan kurtulmak için zorlu bir deplasmana çıkacak. iddaa oranlarında ev sahibi Moldova galibiyeti 1.25, beraberlik 3.61, konuk Andorra galibiyeti ise 8.47 olarak belirlenmiş. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 1.36, 2.5 Üst oranı ise 2.18 şeklinde.

Moldova Grubunun Üstünde Bir Takım

Moldova, son dönemde Uluslar Ligi’nde oldukça iyi bir performans sergiliyor. Son beş maçında iki galibiyet, iki beraberlik ve sadece bir mağlubiyet aldılar. Özellikle savunma anlamında toparlanmış durumda olan Moldova, gol yollarında zaman zaman sıkıntılar yaşasa da, takım olarak daha dengeli bir oyun sergiliyorlar. Son maçlarında Malta’yı 2-0 mağlup etmeleri, takıma moral kazandırdı. Hücumda etkili olabilmeleri için set oyunlarına ve kontra ataklara dayalı stratejiler izleyecekler.

Andorra Bu Grupta Bile Zayıf Kalıyor

Andorra ise Uluslar Ligi’nde zorluklar yaşıyor. Son beş maçlarında dört mağlubiyet almış olmaları, takımın hücum ve savunma açısından eksik yönlerini ortaya koyuyor. Özellikle gol bulma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Andorra, son maçında Malta’ya 1-0 mağlup oldu. Teknik direktörlerine rağmen takımın sahada etkili olabilmesi zor gözüküyor. Savunmada direnmeyi ve hızlı hücumlarla şans yaratmayı deneyecekler.

iddaa Tahmini

Moldova’nın bu maçı kazanma olasılığı oldukça yüksek. Kendi sahalarında oynamanın avantajıyla, topa daha fazla sahip olup rakibi baskı altına alacaklardır. Andorra ise kompakt bir savunma ile Moldova’nın hücumlarını kesmeye çalışacak, fakat hücumda yeterince etkili olamamaları, Moldova’nın kazanma şansını artırıyor.

Tahmin: Moldova Kazanır

Oran: 1.25

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Le Havre Lyon iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Le Havre, Lyon’u 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 16:00’da Stade Océane’de konuk edecek. Her iki takım da sezona farklı hedeflerle başladı: Le Havre ligde tutunmaya çalışırken, Lyon üst sıralara tırmanarak Avrupa yarışına katılmayı hedefliyor.