Wolverhampton Man. City iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

20 Ekim 2024’te Premier Lig’in 8. haftasında Wolverhampton, güçlü Manchester City’yi ağırlıyor. İki takım arasındaki güç farkı dikkat çekse de, Wolverhampton’un iç sahada zorlu bir rakip olma potansiyeli, maçın çekişmeli geçebileceğinin işaretlerini veriyor. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Mücadeleyi C. Kavanagh yönetecek. iddaa oranlarında ev sahibi Wolverhampton galibiyeti 9.20, beraberlik 5.80, Man. City galibiyeti 1.33. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.81, 2.5 Üst oranı 1.46.

Wolves, İç Sahada Direnç Göstermeye Çalışacak

Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Wolverhampton, şu anda ligin son sırasında yer alıyor. Teknik direktör Gary O’Neil yönetimindeki takım, sadece bir puan toplayabildi. Hücumda Matheus Cunha ve Gonçalo Guedes gibi hızlı oyuncularla kontra atak futbolu oynamaya çalışsalar da, savunmadaki eksiklikler bu taktiğin işe yaramasını zorlaştırıyor. Galibiyet alamayan Wolves, özellikle son haftalarda büyük savunma zaafları gösterdi. Ancak City gibi büyük takımlara karşı zaman zaman sürpriz sonuçlar alabilen Wolves, ev sahibi avantajını kullanarak direnç göstermeye çalışacak​.

City, Namağlup Serisini Sürdürmek İçin Sahada

Manchester City, bu sezon da Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri, ligin başından bu yana namağlup ilerliyor ve şu anda 2. sırada bulunuyor. Erling Haaland gibi bir gol makinesi ile hücumda etkili olan City, geride kalan maçlarda savunma zaafları yaşasa da genel anlamda formda. Rodri’nin sakatlığı City’nin orta sahasını etkilerken, Mateo Kovacic bu boşluğu iyi doldurdu. De Bruyne ve Ake’nin sakatlıkları devam etse de, City’nin kadro derinliği sayesinde bu eksikleri fazla hissetmeyeceği düşünülüyor.

iddaa Tahmini

Manchester City, açık ara favori olarak bu maça çıkacak. Wolves’un savunma zafiyetleri ve City’nin hücum gücü göz önünde bulundurulduğunda, City’nin bu maçı rahat bir skorla kazanması bekleniyor. Ancak Wolves, hızlı kontra ataklarla ve taraftar desteğiyle City’ye sürpriz anlar yaşatabilir. Erling Haaland’ın gol bulma ihtimali yüksekken, Wolverhampton’dan Matheus Cunha gibi isimlerin City savunmasını zorlayabileceği düşünülüyor.

Tahmin: Man. City Kazanır + MS 1.5 Üst

Oran: 1.42

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-fransa-ligue-1

Auxerre Reims iddaa Tahmini ve Analizi 20.10.2024

20 Ekim 2024'te, Fransa Ligue 1'in 8. haftasında AJ Auxerre, Stade de Reims’i konuk edecek. Karşılaşma, Auxerre’nin evinde, Stade de l’Abbé-Deschamps’da oynanacak ve her iki takımın da mevcut durumları göz önüne alındığında, oldukça ilginç bir maç olması bekleniyor. Karşılaşma saat 18:00'da başlayacak. Mücadeleyi F. Batta yönetecek.