Braga Bodo Glimt iddaa Tahmini ve Analizi 23.10.2024

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dolu bir karşılaşma bizi bekliyor. Saat 17:30’da Portekiz temsilcisi Braga, evinde Norveç’in güçlü ekibi Bodø/Glimt’i ağırlıyor. Her iki takım da Avrupa’da rekabetçi performans sergilemek için bu kritik maçtan puanla ayrılmak isteyecek. Estádio Municipal de Braga’da oynanacak olan bu mücadele, her iki ekibin de hücumdaki potansiyelini ortaya koyabileceği bir sınav olacak. iddaa oranlarında ev sahibi Braga galibiyeti 1.56, beraberlik 3.37, konuk Bodo Glimt galibiyeti ise 3.95 şeklinde. Toplam gol sayısında 2.5 Alt oranı 2.05, 2.5 Üst oranı ise 1.42 olarak belirlenmiş.

Braga Evinde Tekrar Kazanmak İstiyor

Braga, son haftalarda dalgalı bir grafik sergiliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel-Aviv’e karşı galibiyet alsalar da, Olympiakos karşısında ağır bir mağlubiyet yaşadılar. Ligde ise Rio Ave’yi 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek formda olduklarını gösterdiler. Braga’nın ev sahibi olarak daha etkili bir performans sergilediği biliniyor ve bu maçta da seyircisinin desteğiyle üstünlük sağlamaya çalışacaklar. Evlerinde oynayacakları bu mücadeleyi de kazanmaları halinde puanlarını 6’ya çıkartıp, turnuvada üst turlara çıkabilmek adına daha umutlu hale gelmeyi hedefliyorlar.

Bodo 2 Maçından 4 Puan Çıkartmayı Başardı

Bodø/Glimt de Avrupa sahnesinde dikkat çekici performanslar sergiliyor. FC Porto’ya karşı aldıkları 3-2’lik galibiyet, Norveç temsilcisinin büyük maçlardaki direncini gösterdi. Ancak son haftalarda Tromsø ve Union Saint-Gilloise karşısında golsüz beraberlikler aldılar, bu da özellikle deplasman maçlarında hücumda bazı sıkıntılar yaşadıklarına işaret ediyor. Yine de kalelerini gole kapatmalarıyla puan almayı başarmaları kıymetli bir veri. Bu maçta da rakibini gol yollarında durdurmaya çalışacak olan Bodø/Glimt hızlı hücumlarla tehlikeli olmayı hedefleyecek.

iddaa Tahmini

Braga, hücumda etkili bir takım ve maç başına 2.0 gol ortalamasıyla oynuyor. Bodø/Glimt de yüksek tempolu bir oyun yapısına sahip ancak deplasmanlarda gol bulmakta bazen zorlanıyor. Karşılaşmanın kilit oyuncuları olarak Braga’da Simon Banza ve Bodø/Glimt’te Hugo Vetlesen’in performansları belirleyici olabilir. Çok bulaşmamak gereken bir maç olduğunu düşünüyorum, oynamak isteyenler için tercihim ilk yarı beraberlik.

Tahmin: İlk Yarı Beraberlik

Oran: 2.21

Spor Astra Telegram KanalıTelegram kanalımızdan tüm tahminleri ve güncellemeleri anında alın.

Tavsiye Bağlantılar

Tavsiye Bağlantılar

Editör'den 1. Öneri

Editör'den 2. Öneri

Editör'den 3. Öneri

Editör'den 4. Öneri

Editör'den 5. Öneri

Editör'den 6. Öneri

Editör'den 7. Öneri

Editör'den 8. Öneri

Editör'den 9. Öneri

Editör'den 10. Öneri

Editör'den 11. Öneri

Editör'den 12. Öneri

Editör'den 13. Öneri

Editör'den 14. Öneri

bunları da incele

sporastra-uefa-avrupa-ligi

Anderlecht Ludogorets iddaa Tahmini ve Analizi 24.10.2024

24 Ekim 2024 tarihinde oynanacak Anderlecht - Ludogorets maçı, her iki takımın UEFA Avrupa Ligi'ndeki kaderini önemli ölçüde belirleyebilir. Maç, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Lotto Park'ta oynanacak. İki takım da Avrupa'da tecrübeli olup, bu tarz maçları kazanabilecek kapasitede. Karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. Mücadeleyi F. Glova yönetecek.